Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O companie fondată de trei albaiulieni, foști elevi ai Colegiului HCC, nominalizată într-un program al Bursei de Valori București

Publicat

Compania clujeană Linnify, fondată de albaiulienii Cătălin Briciu, Alexandru Bogdan și Răzvan Bretoiu, se numără printre cele 50 de companii semifinaliste ale programului Made in Romania, ediția a șasea, inițiat de Bursa de Valori București. 

Comitetul de Nominalizare „Made in Romania” a selectat 50 de semifinaliste din 386 de companii nominalizate pe platforma investingromania.com. Următoarea etapă este votul publicului. Proiectul „Made in Romania” a fost creat cu scopul de a identifica și promova companiile de top din România.

Compania clujeană Linnify este una dintre cele 50 de companii semifinaliste.

Linnify este locul care transformă idei autentice în produse scalabile și de succes. Compania este specializată în construirea produselor digitale, dezvoltând un proces propriu de validare pe piață a inovațiilor – „Essential Validation Playbook”, folosit pe plan național și internațional.

Linnify a luat naștere în 2016 la inițiativa fondatorilor din Alba Iulia: Cătălin Briciu, Alexandru Bogdan și Răzvan Bretoiu, toți foști elevi ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”.

Aceștia au avut parte de la început și de ajutorul primilor colegi care s-au alăturat Linnify, și anume Darius Bogdan, Sebastian Godja și Răzvan Todea.

Începând cu data de 3 iulie și până pe 31 iulie, publicul va decide 3 dintre cele 15 companii românești care vor fi finalistele celei de-a 6-a ediții Made in Romania. Următoarele 12 companii vor fi alese de juriul „Made in Romania”, format din experți în diverse domenii ale economiei.

Printr-un vot la adresa https://investingromania.com/SemifinalistCompanies, compania Linnify poate fi susținută în misiunea lor de a dezvolta în rândul inovatorilor o mentalitate focusată pe validarea produselor atât la nivel național, cât și internațional prin intermediul procesului lor unic de validare – Essential Validation Playbook.

Acest proces ajută antreprenorii să dobândească claritatea și încrederea necesară pentru a crea valoare reală pe piață.

Linnify și-a asumat rolul de partener de inovație pentru fiecare client, iar această nominalizare confirmă dedicarea lor pentru inovație și faptul că sunt pe drumul cel bun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax