Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O copilă dată dispărută a fost descoperită alături de un bărbat din Alba, la o stână. Dosar penal pentru act sexual cu un minor

Publicat

Pe numele unui bărbat din Alba a fost întocmit un dosar penal, pentru act sexual cu un minor, după ce o fată de 15 ani, dată disprută de polițiștii din Cluj, a fost descoperită alături de acesta. Bărbatul are 42 de ani. 

Cei doi au fost depistați la o stână de oi, din extravilanul comunei Mihai Viteazu din județul Cluj. Mai exact minora era dată dispărută de familie, din data de 28 aprilie, când în jurul orei 15.00, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

O zi mai târziu, după ce numeroase forțe de ordine au căutat-o pe fată, au descoperit-o pe aceasta pe raza comunei Mihai Viteazu din Cluj.

CITEȘTE ȘI: Copilă de 15 ani din Aghireșu, căutată de familie. A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Sunați la 112 dacă o vedeți

Comunicatul remis de IPJ Cluj

Minora plecată voluntar, a fost depistată ieri, 29 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, pe raza comunei Mihai Viteazu, județul Cluj, în urma activități lor derulate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 9 Poliție Rurală Turda, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

La momentul depistării, minora se afla la o stână de oi din extravilanul comunei, în acel loc fiind identificat și un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Alba.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax