Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O creșă modernă cu o capacitate de 40 de locuri va fi construită în curând la Teiuș, de Compania Națională de Investiții

Publicat

Compania Națională de Investiții va construi la Teiuș o creșă modernă cu o capacitate maximă de 40 de copii. Clădirea va avea o suprafață desfășurată de 1.244,68 mp. 

Consilierii locali din Teiuș au votat luni, 28 martie, în ședința extraordinară, un proiect privind predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții (CNI), a amplasamentului terenului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Proiect tip – construire creșă mică, strada Clujului, nr. 141, orașul Teiuș, județul Alba”.

Potrivit proiectului CNI, suprafața minimă a terenului necesară construirii creșei este de 2.525,84 mp cu lățimea minimă de 41,10 m și lungimea minimă de 63,90 m, pentru care se emite Hotărârea Consiliului Local.

Pentru suprafață de teren, limita este de minimum 10 mp / copil de teren neconstruit, destinate spațiului de joacă.

În condițiile în care spațiul destinat creșei este de dimensiuni reduse, se poate amenaja spațiul de joacă pe terasa construcțiilor situate pe parter, pentru copiii între 1-3 ani; Mărimea grupelor poate varia între minim 5 și maxim 10 copii.

Se recomandă ca terenul să fie în legătură cu unități sanitare pentru copii, să aibă acces la mijloacele de transport în comun și să aibă legătură cu rețeaua de circulație majoră.

Necesarul de spațiu verde trebuie să fie de minim 20%, pe teren natural.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax