Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O creșă și două grădinițe noi vor fi înființate în Alba Iulia. Vezi zonele vizate

Publicat

O creșă și două noi grădinițe vor fi înființate în Alba Iulia, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava. Creșa va fi amplasată în zona cartierelor de la Schit. Tot acolo va fi și o grădiniță, urmând ca o altă grădiniță să fie deschisă în zona cartierelor Ampoi. Acestea nu vor fi funcționale în acest an școlar, însă demersurile pentru începerea procedurii au fost cuprinse în actualul buget pentru 2018, au anunțat reprezentanții Primăriei Alba Iulia. 

În municipiu există o criză acută a locurilor disponibile în creșe. Înscrierile se fac cu multe luni înainte din cauza locurilor limitate și a numărului mare de copii. La fel se întâmplă și în cazul grădinițelor. Reprezentanții primăriei spun că zonele vizate pentru înființarea acestor noi unități sunt unele în care cererea este foarte mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax