Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O delegație de oameni de afaceri chinezi va sosi la Alba Iulia, în septembrie. Vor analiza oportunitățile de investiții în municipiu

hava

Publicat

Vizita recentă în China a delegației de la primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba ar putea aduce un beneficiu orașului. O delegație de oameni de afaceri chinezi este așteptată să sosească în septembrie în Alba Iulia, pentru a analiza oportunitățile de investiții. Aceasta este declarație primarului Mircea Hava, făcută vineri într-o conferință de presă, la sediul PDL Alba.

Primarul a precizat că administrația locală este pregătită să pună la dispoziție teren pentru eventualii investitori, în cazul în care aceștia se vor hotărî să deschisă o companie aici.

„Din punctul meu de vedere, China a devenit cam cum este festivalul de pe muntele Găina. Prima dată mergi de curios, a doua oară mergi de prost. Ce este bine este că ei doresc foarte mult să vină încoace, spre vest. Avem promisiunea că în septembrie vor veni oameni de afaceri în Alba Iulia. E greu de discutat cu ei, pentru că ei tot timpul întreabă „De ce aveți nevoie în Alba Iulia?”, „Ce fabrică ar putea fi deschisă în Alba Iulia?”. Le-am spus că asta este o chestiune de oportunitate, „Eu nu pot să vă spun să faceți o fabrică de seringi, pe care să nu aveți unde să le vindeți”. Au priceput că noi le stăm la dispoziție, că hotărârea este la latitudinea Consiliului Local, să vedem. Cât teren avem, îl punem la dispoziție dacă vor să investească. Vedem în septembrie, când vor veni, ce vom face”, a declarat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax