Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O directoare de club sportiv și o asistentă medicală, candidatele ALDE pentru primăriile Blaj și Vințu de Jos

Publicat

collage Organizația ALDE Alba și-a lansat doi dintre candidații pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie a acestui an. Astfel, directoarea unui club sportiv școlar și o asistentă medicală vizează conducerea primăriilor din municipiul Blaj și comuna Vințu de Jos.

În cadrul Adunării Generale a Organizației municipale ALDE Blaj care a avut loc luni, 28 martie, a fost aprobată candidatura pentru fotoliul de primar la Blaj a profesoarei Silvia Marcu, director la Clubul Sportiv Școlar Blaj.

„Avem nevoie de normalitate, de decență, de o punere a valorilor în drepturi. Libertatea de opinie este un drept fundamental al fiecăruia dintre noi”, a transmis Silvia Marcu.

Cu această ocazie au fost prezentați spre validare Adunării Generale și noii membri care au aderat recent la ALDE Blaj și a fost stabilit calendarul de acțiuni și strategii premergătoare campaniei electorale din luna iunie.

La Vințu de Jos, ALDE Alba lansează în lupta electorală tot o femeie, respectiv Aurelia Lazăr, de profesie asistent medical. Lia Lazăr este președinta Organizației Locale ALDE, cu peste 80 de membri.

„Dorim să facem o altfel de politică, o politică a bunului simț, în sprijinul cetățenilor și pentru ei, dorim să promovăm tineretul”, a transmis Aurelia Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. O mica greseala !

    marți, 29.03.2016 at 17:06

    Ma numesc LAZAR AURELIA si NU „Lia LAZAR”
    cu multumiri
    Aurelia LAZAR

    • moderatorul de serviciu

      marți, 29.03.2016 at 18:56

      @corectat, scuze

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax