Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O directoare de şcoală, un fermier şi un patron de firmă de construcţii, candidaţii ALDE pentru primăriile Abrud, Bistra şi Lupşa

Publicat

IMG_2528 Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Alba și-a prezentat, joi, trei dintre candidații pentru alegerile locale care vor avea loc în vara acestui an. Astfel, directoarea unei școli și doi întreprinzători vizează conducerea primăriilor din orașul Abrud, respectiv comunele Lupșa și Bistra.

Joi, 3 martie, la sediul partidului ALDE Alba Iulia, conducerea partidului a prezentat trei dintre candidații la funcția de primar, la alegerile locale din acest an.

Din partea ALDE, pentru funcția de primar al orașului Abrud, va candida Camelia Oneț. Aceasta a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și a urmat masterul la Universitatea din Petroșani, specializarea Comunicare instituțională și management educațional. Este directoarea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud de aproape opt ani și consilier local (PNL) de patru ani.

Camelia Oneț spune că vrea să candideze pentru funcția de primar deoarece este un vis mai vechi al ei. „Am cochetat cu ideea încă din 2012, însă la acel moment nu am fost susținută de colegii mei liberali. Astăzi mă aflu în partidul care îmi dă această șansă, de a ajunge primar al orașului, o funcție deloc ușoară pentru că fiind și consilier local de 4 ani sunt confruntată cu foarte multe probleme”, a transmis Camelia Oneț.

Se consideră o femeie puternică, „un scorpion autentic” și spune că și-a dus toate proiectele la bun sfârșit. Camelia Oneț a mai transmis că este un om de echipă și că devizia ei este „îmi e destul să știu că pot și pot să schimb imaginea orașului”.

Pentru Primăria comunei Lupșa, din partea ALDE va candida Radu Penciu. Are 34 de ani și a terminat Facultatea de Științe Economice, Universitatea de Vest din Timișoara. Este căsătorit, are trei copiii și deține o afacere în domeniul construcțiilor. Spune că a ales să candideze la funcția de primar pentru a face o altfel de comună. „Am încercat să fac o legătură între toți tinerii din comună, cei care vreau să rămână în localitate, și să mergem mai departe”, a spus Radu Penciu.

„Membrii din organizația ALDE de la Lupșa au vârstele de la 18 la 34 de ani. Cred că această comună are nevoie de o nouă viziune, un nou mod de gândire, iar acești tineri, în frunte cu Radu Penciu, și-au propus să creeze o comunitate pentru tineri și pentru viitor, pentru ceea ce reprezintă ei acolo, pentru că nu vor să plece de acolo și vor să se dezvolte ca și comună”, a spus copreședintele ALDE, Ioan Uțiu.

Al treilea candidat prezentat la conferința de presă ALDE de joi este Sorin Muntea, care vizează funcția de primar la Bistra, comuna cea mai mare ca suprafață din județ. Tânărul trăiește pe principiile liberalismului, are propria lui afacere, o afacere îndreptată spre „viitorul munților Apuseni”, respectiv o mică fermă. Atenția lui este concentrată spre acest domeniu, pe care îl consideră de viitor.

„Vreau să duc speranța la Bistra și încrederea în ei înșiși că pot să facă mai multe”, a transmis Sorin Muntea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. o vai....

    vineri, 04.03.2016 at 13:56

    La Abrud , Cameluta nu incurca pe nimeni.
    Nu o voteaza nici familia 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax