Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O fabrică de cablaje s-ar putea deschide la Câmpeni. Va aduce peste 250 locuri de muncă pentru zona Munților Apuseni

Publicat

Calin Andres - Primar campeni 3 Peste 250 de locuri de muncă ar putea fi disponibile la Cîmpeni. O firmă de cablaje ar urma să deschidă o fabrica în zonă, potrivit primarului Călin Andreș. Lucrurile nu sunt încă sigure, dar acesta spune că are promisiuni în acest sens. 

„Am promisiuni destul de certe că, în maxim trei luni, o firmă care are capital englezesc o să deschidă o fabrică la Câmpeni, unde se vor angaja între 250 și 300 de oameni. Cetățenii sunt încântați de acest lucru, pentru că în Munții Apuseni locurile de muncă sunt destul de puține”, a declarat joi primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș.

Acesta a precizat că este vorba despre o firmă de cablaje care va fi amplasată în incinta fostei fabrici de tricotaje din Cîmpeni.

„Ei spun că în trei luni trebuie să dea drumu la producție”, a spus primarul.

Potrivit statisticilor AJFOM, în luna decembrie a anului trecut, la Câmpeni erau 4.822 locuitori (18-62 ani) și 192 şomeri.

Cea mai mare pondere a șomerilor, raportată la populaţia stabilă, este în zona Munților Apuseni, mai exact la în Scărișoara, unde 27,78% dintre localnicii cu vârste între 18 și 62 de ani nu au un loc de muncă. Și la Albac situația este similară: peste 20% din populația aptă de muncă nu au un job.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ispas gina livia

    miercuri, 11.05.2016 at 21:26

    cablaje auto campeni

  2. ispas gina livia

    joi, 12.05.2016 at 18:58

    vreau sa ma pot angaja la firma automobile cablaje la campeni abrud.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax