Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O familie din Blaj, pe punctul de a-și pierde viața din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Un băiat de 18 ani nu a mai putut fi salvat

Publicat

Trei persoane din Blaj au fost pe punctul de a-și pierde viața, iar un băiat a decedat după ce locuința acestora a fost cuprinsă de gazele toxice provenite de la un convector folosit pentru încălzirea casei. Polițiștii care au intervenit la fața locului, precum și medicii de la spitalul din Blaj nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 18 ani intoxicat cu monoxid de carbon.

Duminică, 9 decembrie, la ora 8.31, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la o locuinţă de pe strada Barbu Lăutaru din Blaj au fost găsite în stare de inconştienţă patru persoane.

Cele patru persoane, H.M., un bărbat de 44 de ani, soţia acestuia în vârstă de 33 de ani şi cei doi copii ai lor, un băiat de 18 ani şi o fată de 15 ani au fost transportaţi la spitalul din Blaj, unde cadrele medicale au constatat decesul băiatului şi ceilalţi trei membri ai familiei au fost stabilizaţi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că familia s-a intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un convector care nu era prevăzut cu sistem de evacuare a gazelor, folosit pentru încălzirea locuinţei.

În urma efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist, s-a stabilit că moartea tânărului a fost violentă şi a fost cauzată de intoxicaţia accidentală cu monoxid de carbon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax