Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O fată de 17 ani a fost rănită după ce a sărit dintr-o maşină, în mers. Şoferul nu a oprit autovehiculul

Publicat

Un tânăr din Cugir este cercetat vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce o minoră de 17 ani, aflată pe locul din dreapta, a sărit din maşina pe care bărbatul o conducea, iar acesta nu a oprit. Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la spital, care i-au acordat îngrijiri fetei.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, la ora 2.00. A.C.I., de 30 de ani, din Cugir se afla la volanul unui autoturism, pe DN7, în apropiere de Şibot, când fata aflată pe locul din dreapta faţă a deschis uşa maşinii şi a sărit din mers. Tânărul nu a oprit, însă a fost identificat de poliţişti, joi, după ce au fost sesizaţi de personalul Spitalului Judeţean Alba, unde minora de 17 ani din Săliştea a ajuns pentru îngrijiri medicale, prezentând leziuni corporale uşoare.

Acesta este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă” şi  „părăsirea locului accidentului de către conducătorul autovehiculului, fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax