Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O fată din Câmpeni, care a fost agresată de un tânăr, a fost ”sfătuită” să nu sune la poliție. Cum s-a terminat incidentul

Publicat

m

O elevă a colegiului Avram Iancu, din Câmpeni, care a fost agresată pe stradă de un tânăr deoarece nu a vrut să îi dea acestuia doi lei, a fost stăpână pe situație și a raportat incidentul la poliție, chiar dacă cei din jurul ei, i-au spus să nu facă acest lucru. 

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii care au anchetat cazul, incidentul s-a întâmplat în dimineața zilei de 12 februarie 2018 și ar fi rămas necunoscut de către autorități dacă tânăra nu l-ar fi raportat. O decizie în instanță a fost dată la mai bine de un an, în luna iulie 2019.

Eleva se îndrepta alături de mai mulți colegi către Colegiul Național Avram Iancu, când a fost oprită pe stradă de către N.L. Vlăduț, care i-a cerut doi lei.

Fata nu a vrut să îi ofere tânărului suma de bani cerută, iar în acel moment Vlăduț i-a gesticulat fetei mai multe semne obscene, iar aceasta ”i-a răspuns verbal, făcând referire la mama acestuia”, se arată în motivarea instanței. 

În acel moment tânărul a lovit-o pe fată cu piciorul în spate. 

Fata ”și-a manifestat intenția de a suna la poliție, însă a fost oprită de fratele său, care a insistat să meargă la școală și de O. C., care a încercat să o convingă să nu-l ia în seamă, pe inculpat, motivând că s-a aflat sub influența alcoolului.  

Între persoana vătămată și inculpat au continuat, pentru scurt timp, discuțiile în contradictoriu, după care minorii s-au îndreptat spre unitatea de învățământ iar inculpatul și amicii săi, înspre barul UFO.

Din drum, fata s-a reîntors la sediul Poliției Orașului Câmpeni, unde a sesizat cele întâmplate. Organele de poliție, însoțite de persoana vătămată, i-au găsit și identificat pe N. V. L., O. C. și B.R. V. în barul Chicago”, se mai arată scris în motivarea magistraților de la Judecătoria Câmpeni.

Fapta a fost surprinsă de către o cameră de luat vederi, care a fost și mijloc de probă în timpul procesului, deoarece pe numele lui Vlăduț a fost întocmit un dosar penal și a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe.

În data de 17 iulie 2019, magistrații din Câmpeni l-au condamnat pe tânăr la o amendă penală de 1.200 de lei. 

Fapta de agresiune, fie ea și minoră ar fi rămas nepedepsită, dacă tânăra nu ar fi raportat incidentul la poliție, cum a fost ”sfătuită” de către cei din jurul ei. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax