Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale după ce a fost tâlhărită în Ocna Mureș. Făptașul, trimis în judecată

Publicat

politie noaptea

O femeie de 68 de ani din Ocna Mureș a avut nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost victima unei tâlhării petrecute în plină zi, pe o stradă din oraș. 

Faptașul, R.R. Andrei a fost trimis recent în judecată pentru fapta sa.

Tâlhăria a avut loc în data de 25 ianuarie 2023, iar bărbatul a fost trimis în judecată în data de 15 martie 2023.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații din Aiud.

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 25.01.2023, în jurul orei 12:05, inculpatul în timp ce se deplasa pe strada o stradă din oraşul Ocna Mureş când s-a întâlnit cu persoana vătămată (în vârstă de 68 de ani) care se deplasa pe trotuar, din sens opus.

În acel moment inculpatul, prin întrebuinţarea de violenţe asupra persoanei vătămate, i-a smuls poşeta din mâini, sustrăgând din aceasta un telefon mobil marca Samsung A20 şi un portmoneu în care se aflau actul de identitate, cadrul bancar eliberat de BRD, cardul de sănătate şi suma de 21 de lei, poşeta fiind abandonată la câţiva metri de persoana vătămată, în urma violenţelor exercitate, persoana vătămată suferind leziuni traumatice care necesită 40-45 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul născut în Ocna Mureș este necăsătorit, studii 5 clase, stagiul militar neîndeplinit. De asemena este fără profesie ori loc de muncă și nu are antecedente penale.

Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Aiud.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax