Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Crăciunelul de Jos: O femeie a decedat după ce a fost lovită de o mașină. A traversat strada, printr-un loc nepermis

Publicat

O femeie de  57 de ani a decedat după ce a fost lovită de o mașină în localitatea Crăciunelul de Jos. Potrivit Poliției, victima a trecut strada printr-un loc nepermis.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba femeia era domiciliată în localitatea Crăciunelul de Jos. Acesta a fost lovită de o mașină marca Dacia Logan, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. O echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului unde au încercat resuscitarea victimei însă femeia a decedat.

UPDATE: La data de 12 martie 2014, orele 19.08, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada 6 Martie, din comuna Crăciunelu de Jos, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că T.D., de 41 de ani, din Alba-Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a surprins-o şi accidentat pe C.M., de 57 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale grave şi a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax