Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie lovită de un Audi, pe trecerea de pietoni

Publicat

UPDATE: Într-un comunicat, IPJ Alba a precizat condiţiile în care s-a produs accidentul: „La data de 13.01.2011, ora 16.09, pe  str. Ardealul, la intersecţie cu str. P-ţa. Iuliu Maniu, din municipiul Alba-Iulia, S.C., de 21 de ani, din comuna Sîntimbru, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 41 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii prin loc semnalizat cu indicator şi marcaj pentru trecere de pietoni, acroşând-o. În urma accidentului victima a fost rănită grav, fiind transportată la spitalul din Alba Iulia.”

Prezent la locul accidentului, agentul de poliţie rutieră Cristian Muntean, de la Poliţia Municipiului Alba Iulia, a precizat că, din primele cercetări, accidentul a avut loc din cauza neacordării de prioritate la trecerea de pietoni, de către şoferul autoturismului. Poliţia continuă cercetările.

Un accident s-a petrecut în jurul orei 16.15, joi, în centrul oraşului Alba Iulia. O femeie de aproximativ 40-45 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un Audi A4 de culoare argintie. Accidentul a avut loc în Piaţa Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni de la Banca Italo-Romena. Victima a fost transportată la spital, în stare de inconştienţă. Potrivit martorilor, ar fi avut leziuni la picioare. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax