Connect with us
Publicitate

BLAJ

O femeie a intrat într-un magazin din Blaj și a furat un trening. Cum s-a terminat toată povestea după câteva luni

Publicat

Un furt dintr-un magazin de haine situat în Blaj s-a sfârșit cu o confirmare de renunțare penală, după ce administratorul magazinului a renunțat la acuzații. 

Mai exact, în luna februarie o femeie a intrat și a furat un trening în valoare de 100 de lei. Polițiștii au făcut cercetări iar prejudiciul a fost recuperat. În data de 7 septembrie, magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea procurorilor de renunțare la urmărirea penală.

”În fapt, s-a reţinut că, la data de 19.02.2022, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată telefonic de către administratorul magazinului, cu la faptul că, la aceeași data, în jurul orelor 11:00, o persoană necunoscută, de sex feminin a sustras din incinta societății punct de lucru un trening, de culoare neagră, alcătuit din pantaloni și hanorac cu fermoar, ambele mărimea „M”, având înscripția pe etichetă „ADROM”, cauzând un prejudiciu societății în valoare de 105 lei.

Din conținutul procesului-verbal al organului de cercetare penală din data de 19.02.2022, rezultă faptul că, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autorul furtului în prezenta cauză, în persoana unei femei.

Cu ocazia audierii în calitate de reprezentant al persoanei vătămate,a relatat faptul că, datorită recuperării prejudiciului, nu dorește tragerea la răspundere penală și nu se constituie parte civilă în prezenta cauză” se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, în data de 7 septembrie 2022, magistrații din Blaj au admis cererea de renunțare la urmărirea penală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax