Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie a intrat într-un magazin LIDL din Alba Iulia și a furat două caserole cu carne. Ce au decis judecătorii

Publicat

alimente pret plafonat

Zeci de cazuri de furt din magazine ajung în fața anchetatorilor din Alba la intervale regulate de timp. Unele dintre ele ajung să fie anchetate, o parte devin procese penale pe rolul instanțelor, iar altele sunt închise. 

Un caz recent finalizat de magistrații din Alba Iulia este cel al unei femei care a intrat într-un magazin LIDL din Alba Iulia de unde a furat din vitrinele frigorifice două pachete cu carne.

În data de 15 decembrie 2022, dosarul a avut parte de o decizie din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia. De asemenea motivarea instanței a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”se constată că la data de 19.09.2022, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla în incinta magazinului Lidl din Alba Iulia, str. Lalelelor, suspecta a luat de pe rafturi 2 caserole cu carne, pe care le-a ascuns în geantă.

Ulterior, suspecta a trecut de casele de marcat fără a achita produsul, fiind oprită de către agentul de pază. De asemenea, s-a precizat că valoarea prejudiciului produs este în cuantum de 67 lei, acesta fiind recuperat prin restituirea bunului sustras”, se arată în motivarea instanței.

În data de 15 decembrie, magistrații au dat o decizie. Aceștia au ținut cont de atitudinea sinceră a femeii și de faptul că prejudiciul a fost recuperat.

Mai exact, judecătorii au admis cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală iar dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax