Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie a murit după o tentativă de escrocherie prin metoda ”Accidentul”. I-au spus că nepotul ei are picioarele sfărâmate

Publicat

metoda accidentul
Metoda ”Accidentul”, căreia i-au căzut pradă și locuitori ai județului Alba, a produs o victimă. Ceea ce se temea toată lumea că se poate întâmpla, s-a întâmplat, la Vaslui. O femeie de 64 de ani a murit după ce o persoană necunoscută a sunat-o şi a anunţat-o că nepotul ei a suferit un grav accident.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au declanşat o anchetă după ce o femeie a murit în urma unui apel telefonic primit în noaptea de marți spre miercuri, 17 iulie, de la o persoană necunoscută, care i-a solicitat o sumă mare de bani invocând că nepotul ei în vârstă de 16 ani a suferit un grav accident şi ”are picioarele sfărâmate”.

Vezi și: O nouă înşelăciune prin metoda „Accidentul”, în Alba. O pensionară din Sebeş a plătit 5000 de lei unor escroci

Cazul s-a petrecut în satul Deleni din judeţul Vaslui. Femeia a fost sunată pe telefonul fix, cu puţin înainte de miezul nopţii.

Bărbatul a anunţat-o nepotul ei, în vârstă de 16 ani, are nevoie de o operaţie de urgenţă, în caz contrar riscă să rămână paralizat.

Pentru a fi şi mai convingător, bărbatul care îi solicitase 20.000 de lei, i-a dat la telefon un alt bărbat, invocând că acesta ar fi medicul ce urmează să-i opereze nepotul. După ce i-a prezentat o situaţie dramatică a nepotului, bătrânei i s-a făcut rău.

Ea l-a chemat pe soţul ei la telefon şi, în timp ce acesta vorbea cu escrocii, femeia a ieşit afară şi s-a aşezat pe o bancă din faţa casei.

La scurt timp, a căzut inconştientă. Dându-şi seama că soţiei i s-a făcut rău, bărbatul a ieşit după ea, moment în care a găsit-o fără suflare. A sunat disperat la 112 după ajutor.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai reuşit să facă nimic pentru salvarea femeii. Miercuri dimineaţă, rudele femeii au mers la Poliţie şi au depus o plângere şi vor ca vinovatul să fie prins, pentru ca nimeni să nu mai treaca prin aşa ceva.

Localnicii spun că o altă familie din satul Deleni a primit un telefon similar, însă în curte cu bătrânii respectivi se afla şi fiul lor, care şi-a dat seama că este vorba de o înşelătorie şi le-a închis telefonul escrocilor.

Sursă: Adevărul.ro, Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax