Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături de fiica sa, condamnată. Ce le-a spus magistraților că facea cu banii

Publicat

O femeie care cerșea pe străzile din Alba Iulia alături fiica sa a fost recent condamnată. Pedeapsa a venit din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia. 

O primă decizie dată de instanță a venit pe 26 iunie 2024. Este vorba despre o pedeapsă pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Femeia a fost văzută de mai multe ori pe străzile din Alba Iulia, în zona centrală, în timp ce cerșea. Alături de ea se afla o minoră, pe care o purta în brațe.

Faptele pentru care a fost condamnată s-au petrecut în vara anului 2022.

Ce au reținut magistrații

Potrivit motivării instanței, ”la data de 30.06.2022, în jurul orei 11:40, în data de 02.07.2022 în intervalul orar 12:00-13:00, precum şi în data de 21.07.2022, în jurul orei 12:20, inculpata  a fost depistată pe raza municipiului Alba Iulia, în timp ce apela la mila publicului cu scopul de a obţine foloase materiale, folosindu-se pentru atingerea scopului de minora (…) care era fiica sa”, se arată în documentul instanței.

Femeia a spus în fața instanței că cerșea pentru a obține bani cu care să cumpere lapte praf și scutece.

Magistrații au decis că o pedeapsă minimă este de ajuns pentru femeie. Drept urmare au condamnat-o la 3 luni de închisoare cu amânare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dd

    vineri, 28.06.2024 at 08:09

    si politia si justitia (in acest caz) sunt o rusine. daca nu are alt venit, din ce sa traiasca? sa fure? Parlamentarii nu cersesc? nu, ei fura. Normal ca apela la mila oamemilor. mila e un gest crestinesc. Rusine celor care reprezinta institutiile statului.

  2. MP

    vineri, 28.06.2024 at 09:54

    Nu era mai bine sa ii ofere ajutorul organele statului? Exista acele locatii unde sunt cazate mamele cu copii care se afla in situatii de genul acesta. Faptul ca „au iertat-o” si au lasat-o inapoi pe strada nu o sa o ajute nicicum. Probabil se va intoarce la cersetorie pentru ca altceva nu stie sa faca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax