Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie de 38 de ani, din Băişoara, s-a spânzurat într-un sat din Alba. Era cunoscută cu tendinţe de suicid

Publicat

O femeie de 38 de ani din Băişoara (Cluj) şi-a pus capăt zilelor, în noaptea de marţi spre miercuri, în satul Lunca Largă (comuna Ocoliş) din judeţul Alba. Aceasta a fost găsită spânzurată de o grindă, într-un imobil din localitate. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină printr-un apel la 112, în care o persoană a avertizat că femeia intenţiona să se sinucidă.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 25 iulie, la ora 00.40, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au fost sesizați telefonic prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza satului Lunca Largă din comuna Ocoliș, județul Alba, se afla o femeie care are tendințe de suicid.

La adresa indicată de către apelant, s-a deplasat echipa operativă de polițiști din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, care, din primele cercetări, a constatat faptul că, în locuință, se afla, spânzurat de o grindă, cadavrul unei femei, M.M., de 38 de ani, din comuna Băișoara, județul Cluj.

Pe corpul acesteia nu u fost evidenţiate urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Orășenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale, să fie dispuse măsurile legale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax