Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie de 40 de ani din Alba Iulia, cercetată pentru ultraj. A refuzat să prezinte poliţiştilor rutieri asigurarea obligatorie, cu atitudine jignitoare

Publicat

pol

O femeie de 40 de ani din Alba Iulia, care şi-a parcat maşina într-o staţie de taxi din zona Cetate, a ajuns în atenţia poliţiştilor de la Biroul Rutier şi Ordine Publică din municipiu. După ce le-a prezentat actul de identitate, permisul şi talonul, femeia s-a enervat când i-a fost solicitată şi prezentarea asigurării obligatorii de răspundere civilă.

Incidentul s-a produs marţi, în jurul orei 15.50, iar, potrivit poliţiştilor, femeia „s-a urcat în autoturism, a împins lucrătorul de poliţie pentru a putea închide portiera autoturismului, adresându-i totodată cuvinte jignitoare, după care a plecat de la faţa locului”.

A fost oprită în trafic câteva minute mai târziu, de acelaşi echipaj de poliţie. Pentru fapta sa, aceasta este cercetată acum pentru sfidare a organelor judiciare şi ultraj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. atti

    miercuri, 28.09.2011 at 14:47

    ASTA E.FEMEILE SE PLANG CA SUNT DISRIMINATI, DAR SA STITI CA FEMEILE CONDUC MAI AGRESIV, VORBESC LA TELEFON CONDUCAND, SI SUNT MAI PERICULOASE LA TRECERE DE PIETONI.DIN FEMEI DEVIN BARBATI VIOLENTI.DOAMNA TURCU E ENBLEMA LOR CA SI DOAMNA CARE A OMORAT O TANARA LA BUCURESTI, FARA A DA NIVI MACAR PRIM AJUTIOR LA DOI PASI DE POLITIST.

  2. Cristi

    joi, 29.09.2011 at 06:06

    Si ne mai miram de ce nu ne lasa sa intram in Uniunea Europeana… Banuiesc ca si maimutele sunt mai civilizate ca noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax