Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O femeie de 61 de ani şi-a pierdut viaţa într-un INCENDIU în satul Valea Albă, comuna Bucium, din Apuseni

Publicat

Un incendiu puternic petrecut sâmbătă seara a avut sfârşit tragic pentru o femeie în vârstă de 61 de ani din satul Valea Albă, comuna Bucium, din Munţii Apuseni. Aceasta nu a reuşit să iasă la timp din locuinţa sa, o casă din lemn, cuprinsă de flăcări şi a fost găsită decedată.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă seara, la ora 23.40. Casa din lemn, cu etaj, a fost cuprinsă de un incendiu puternic, ce s-a extins şi la o proprietate vecină.

La faţa locului au fost chemaţi să intervină pompierii, care, în ciuda tuturor eforturilor, nu au reuşit să o evacueze la timp pe femeie.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, femeia care şi-a pierdut viaţa este S.S.D. (61 de ani) din satul Valea Albă şi ea este cea care a şi anunţat incendiul la 112. Potrivit ISU Alba, au mai fost afectate de flăcări o casă învecinată şi un autoturism Fiat. Casa în care se afla femeia a fost distrusă în totalitate. În acest caz se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs incendiul.

„Pichetul de Pompieri Cîmpeni a intervenit ieri, începând cu ora 00.22, în localitatea Bucium Poieni, comuna Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pentru stingerea incendiului au acționat pompierii militari cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU din Abrud și SVSU Bucium. Ca urmare a incendiului, au ars casa cu o suprafață construită de aproximativ 150 mp, din lemn, cu parter și mansardă, bunurile din interior, un autovehicul în totalitate și aproximativ 80 % dintr-o anexă aflată în imediata vecinătate.

Proprietara, o femeie de 61 de ani, care locuia la mansarda imobilului, a fost găsită decedată sub elementele de construcție prăbușite în urma incendiului. Pagubele înregistrate sunt estimate la circa 200 000 lei și s-au salvat bunuri de aproximativ 170 000 lei. O echipă de specialiști din cadrul inspectoratului efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu”, arată comunicatul transmis de ISU Alba.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax