Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie de 71 de ani s-a vindecat de coronavirus, la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia

Publicat

O femeie în vârstă de 71 de ani, îngrijită în cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, s-a vindecat de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Pacienta a fost externată marți, 21 aprilie, după ce rezultatele a două teste, efectuate luni și marți în cadrul laboratorului propriu al SJU Alba Iulia, au ieșit negative, au transmis într-un comunicat de presă, reprezentanții Spitalului Județean din Alba Iulia.

Starea de sănătate a femeii va fi monitorizată, la domiciliu, de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba.

Acesta este al 11-lea caz diagnosticat cu COVID-19, tratat în cadrul SJU Alba Iulia, și declarat vindecat.

În prezent, în cadrul secției de boli infecțioase din cadrul SJU Alba Iulia, special amenajată pentru tratarea și îngrijirea pacienților bolnavi de COVID-19, mai sunt internați 11 pacienți pozitivi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax