Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie de 89 de ani din Ocna Mureş, lovită de o maşină al cărei şofer nu a observat-o, în timp ce mergea cu spatele

Publicat

Un accident rutier a fost semnalat vineri seara la Ocna Mureş, O femeie în vârstă de 89 de ani a fost rănită după ce un şofer nu a observat-o, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi şi a acroşat-o. Bătrâna a suferit leziuni uşoare.

Vineri, la ora 19.15, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada 9 Mai din oraş a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti.

La locul producerii accidentului, poliţiştii au stabilit faptul că Adrian N., de 25 ani, din Ocna Mureş, în timp ce a efectuat manevra de mers înapoi a unui autoturism, a acroşat cu partea din spate a acestuia o femeie, care a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni corporale.

Victima Maria C., de 89 de ani, din Ocna Mureş a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Ocna Mureş, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că aceasta a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax