Connect with us
Publicitate

ABRUD

O femeie din Abrud s-a îmbătat, a făcut scandal și și-a agresat soțul. Bărbatul nu a mai rezistat și a sunat la poliție

Publicat

politie noaptea

O femeie din Abrud, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi îmbătat și a provocat un scandal, scandal în timpul căruia și-ar fi agresat soțul. Potrivit polițiștilor, nu este pentru prima dată când femeia se manifestă violent și își agresează soțul. 

De data aceasta, bărbatul nu a mai rezistat și a sunat la Poliție. În urma apelului, un echipaj s-a deplasat la locuința celor doi și în urma cercetărilor i-au interzis femeii să se mai apropie de soțul său pentru cinci zile. 

Potrivit IPJ Alba, joi, 28 aprilie, Poliția Orașului Abrud a fost sesizată de către un bărbat, de 48 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost agresat de către soție.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia, în vârstă de 31 de ani se manifestă, adesea, violent față de soțul său, iar ultimul incident ar fi avut loc la data de 23 aprilie 2022, când bărbatul a fost agresat.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că este necesară emiterea unui ordine provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, femeii fiindu-i interzis să se apropie de soțul său.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax