Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Aiud a fost lovită de o autoutilitară, după ce a traversat strada în loc nepermis şi fără să se asigure

Publicat

O femeie de 51 de ani, din Aiud, a fost accidentată de o autoutilitară, miercuri dimineaţa, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, nesemnalizat şi fără să se asigure. A fost transportată la Spitalul din Aiud cu mai multe leziuni, dar nu a rămas internată.

Accidentul a fost semnalat miercuri la ora 10.07, când femeia de 51 de ani s-a angajat în traversarea străzii Avram Iancu din municipiul Aiud, prin loc nepermis, nesemnalizat și fără să se asigure. A fost surprinsă și accidentată de către o autoutilitară condusă de B.G., de 51 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, unde i s-a stabilit diagnosticul „TCC comoţie cerebrală, plagă regiune parietală, plăgi escoriate bilateral antebraţ”,  fără a rămâne internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax