Connect with us
Publicitate

AIUD

O femeie din Aiud a sunat la 112 și a spus că a fost amenințată și bătută de către concubin. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

pixabay free

Un bărbat din Aiud s-a ales cu un ordin de protecție și este cercetat pentru violență în familie dar și amenințare după ce și-a bătut concubina și a amenințat-o cu moartea. 

Femeia a sunat la 112 și a anunțat fapta, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din Aiud. Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis duminică, 8 ianuarie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 ianuarie 2023, o femeie de 53 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112, cu privire la faptul fost agresată de partenerul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, și-ar fi lovit concubina și ar fi amenințat-o, cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar agresorului i-a fost interzis să se apropie de femeie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax