Connect with us
Publicitate

ABRUD

O femeie din Alba a considerat că soțul nu îi mai oferă atenție: Orbit de gelozie, bărbatul a bătut-o. Ce au decis judecătorii

Publicat

pixabay free

Un bărbat din Alba a fost condamnat la o amendă penală după ce, pe fondul geloziei, și-a bătut de mai multe ori soția. Femeia a considerat că bărbatul nu îi mai oferă atenție, iar acesta a început să aibă ieșiri nervoase. 

Magistrații Judecătoriei Câmpeni au dat o decizie în dosarul de violență în familie, în 20 septembrie 2022.

Potrivit motivării instanței, ”aproximativ după 1 an de la data căsătoriei, între cei doi au început unele mici neînțelegeri legate de faptul ca persoana vătămată a considerat ca soţul nu îi acorda afecţiunea necesară.

Odată cu trecerea timpului, de față cu cei 3 copii minori, rezultaţi în urma căsătoriei, i-a adresat, în mai multe rânduri, diferite jigniri. Pe baza acestor aspecte, respectiv a faptului că nu i s-ar acorda afecţiunea si respectul cuvenite într-o relaţie de familie, persoana vătămată a început o legătură de prietenie cu numitul Z., care până la momentul respectiv făcuse într-un anumit fel parte din anturajul familiei lor, respectiv se ocupa de fiul mai mare pentru a-l învăţa cântece bisericeşti.

În data de 23 sau 24.11.2020, în timp ce se afla în bucătăria locuinţei, a fost surprinsă de către soţul său chiar în momentul în care avea un schimb de mesaje pe telefonul mobil cu acel bărbat, lucru ce l-a determinat pe acesta să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, provocându-i vânătăi în zona ochilor.

În data de 25.12.2020, tot pe fondul neînţelegerilor avute pe tema mesajelor menţionate mai sus, de față cu cei 3 copii minori, inculpatul a strâns-o cu putere de mâini, cauzându-i suferințe fizice.

La începutul lunii ianuarie 2021, inculpatul i-a solicitat soţiei sale să plece de acasă, iar, când aceasta i-a răspuns că numai moartea o va lua de lângă copiii săi, acesta a afirmat <lasă ca te omor eu acum!>, după care a strâns-o cu mâinile de gât, cauzându-i suferințe fizice.

În dimineaţa zilei de 21.02.2021, în jurul orei 8.40, persoana vătămată a plecat de acasă spre locul de muncă, fără să ştie că, de la o anumită distanţă, era urmărită de către soţul său. Pe la mijlocul traseului s-a intersectat cu un bărbat care se afla în maşină si, la fel ca si ea, vorbea la telefon, aspect ce l-a făcut pe  soț să creadă că de fapt vorbesc unul cu celălalt, iar, când a ajuns lângă soţie, respectiv în dreptul brutăriei, i-a aplicat o palmă peste faţă şi i-a luat telefonul din mână şi l-a pus la ureche, ocazie cu care a constatat că de fapt convorbirea era cu soacra sa.

Persoana vătămată a mai reclamat alte două fapte de agresiune pe care inculpatul le-ar fi săvârșit asupra sa, respectiv la începutul lunii noiembrie 2020 și la sfârșitul lunii ianuarie 2021 sau începutul lunii februarie 2021”1 se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 3.600 de lei.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax