Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba a făcut o plată pentru a cumpăra un espressor, însă nu a mai primit nimic. Ce au făcut polițiștii

Publicat

Un tânăr din Câmpia Turzii a ajuns în atenția polițiștilor din Alba, după ce a primit bani de la o femeie din Pianu căreia trebuia să îi trimită un aparat de cafea, dar nu a mai onorat tranzacția. 

Reprezentații IPJ Alba au anunțat într-un comunicat de presă că l-au identificat pe tânăr și că vor fi continuate cercetările.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7  iunie 2023, polițiștii Postului de Poliție Pianu de Jos au identificat un tânăr de 26 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, care este bănuit că ar fi înșelat o tânără din comuna Pianu, căreia i-ar fi provocat un prejudiciu în valoare de 1450 lei.

Din cercetări a rezultat că, în luna martie 2023, tânăra ar fi comandat, prin internet, un espressor de cafea pentru care ar fi plătit, într-un cont bancar, fără ca mai apoi să primească comanda.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului precum și în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax