Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O femeie din Alba a fost chemată în apartamentul unui bărbat pentru a primi mâncare. Motivul pentru care a fost condamnată penal

Publicat

politie noaptea

O femeie din cartierul Dăroaia, Roșia Montană a fost condamnată recent de judecătorii din Câmpeni pentru furt. 

Este vorba despre o femeie care a fost chemată în locuința unui bărbat pentru a primi produse alimentare, dar aceasta a plecat cu mai mult decât mâncare din casa respectivă. 

Mai exact, a văzut un ghiul de aur și când a rămas singură l-a furat.

Fapta s-a petrecut în prima luna a anului 2022, iar o condamnare în primă instanță a venit în data de 24 mai 2023.

De asemenea motivarea magistraților a fost făcută publică.

Fapta s-a petrecut într-un apartament din Abrud, în data de 16 ianuarie 2022, în jurul orei 11.30.

Atunci femeia a fost chemată într-o locuință pentru a primi mai multe produse alimentare din partea bărbatului.

Când persoana a plecat pe balcon, ”femeia a sustras de pe masa din bucătărie un inel bărbătesc de tip ghiul din aur. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, astfel cum a fost evaluat de persoana vătămată, este de aproximativ 2 700 lei.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate s-a stabilit faptul că, în jurul datei de 15 sau 16.01.2022 și-a dat jos de pe deget inelul de tip ghiul pe care îl deține și l-a lăsat în apartamentul în care locuiește.

Din aceeași declarație mai rezultă faptul că, în data de 20.01.2022 a vrut să își pună la loc inelul, însă nu l-a mai găsit în locul în care îl lăsase.

Persoana vătămată a precizat faptul că, în perioada de referință, în locuința sa a venit inculpata, care a rămas singură în holul apartamentului în perioada de timp în care el s-a dus până pe balcon.

Din procesul verbal din data de 14.02.2022, încheiat de organele de cercetare penală, rezultă faptul că, cu ocazia unor verificări efectuate la casa de amanet a fost identificat inelul ce aparține persoanei vătămate.

Din registrul de evidență al bijuteriilor amanetate rezultă faptul că persoana care a amanetat inelul a fost martora, cu ocazia audierii căreia stabilindu-se faptul că are inelul de la fiica ei, inculpata.

Cu ocazia audierii inculpatei, aceasta a recunoscut comiterea faptei și a precizat că a fost invitată de către persoana vătămată la aceasta în apartament pentru a-i da anumite produse alimentare și că, profitând de neatenția acesteia, a luat de pe masa din bucătărie un inel bărbătesc de tip ghiul din aur”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta ei a fost condamnată la 4 luni de închisoare cu amânare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax