Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba a sunat la 112 și a spus că este agresată de către iubit. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

O femeie din Sebeș a sunat la 112 și a anunțat că este agresată și amenințată de către iubitul său. Polițiștii au intervenit, iar pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de 5 zile. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iunie 2023, în jurul orei 21.30, o femeie de 37 de ani, din Sebeș, a sesizat Poliția Municipiului Sebeș, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 22 iunie 2023, în urma unor discuții contradictorii pe care cei doi soți le-au avut în locuința lor, bărbatul în vârstă de 54 de ani, ar fi agresat-o pe soția sa și ar fi amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de acesta, un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie de soția sa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de    violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax