Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba agresată și bătută de bărbatul cu care își împarte viața. Bărbatul, reținut de polițiștii din Sebeș

Publicat

politie noaptea

O femeie de 29 de ani din Drașov a sunat în miez de noapte la 112, după ce a fost agresat de bărbat și ar fi amenințat-o cu moartea. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 11 spre 12 mai 2023, iar cei care au ajuns la ușa locuinței familiei au fost polițiștii din Sebeș. 

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, şi-ar fi agresat soția și ar fi amenințat-o, cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie, iar ulterior bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 12 mai, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax