Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Alba amenințată cu moartea de propria soră: Acum îmi ascut toporul. Când vin acasă dintr-o lovitură te elimin

Publicat

Un caz alarmant de violență în familie a ajuns pe masa judecătorilor din Alba. O localnică a solicitat în instanță măsuri de protecție împotriva surorii sale, care a amenințat-o cu moartea.

Cazul evidențiază necesitatea unui sistem de justiție eficient și prompt în situații de violență în familie, subliniind importanța protejării victimelor și sancționării agresorilor.

Amenințare telefonică ce a zguduit relația dintre surori

Recent, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au avut de judecat o situație îngrijorătoare în care o femeie a reclamat faptul că sora sa a amenințat-o cu moartea.

Pe data de 23 august 2023, în cadrul unei convorbiri telefonice, femeia a fost amenințată în mod repetat: „Acum îmi ascut toporul, iar când vin acasă, dintr-o lovitură te elimin, chiar dacă merg la închisoare”.

Incidente recurente între cele două surori

Nu este prima oară când relația dintre cele două surori ajunge în atenția autorităților. Petenta a declarat că, cu un an în urmă, a avut loc un incident fizic între ele. După o discuție contradictorie, sora ei a încercat să o atace cu o rangă de fier.

Un martor a intervenit atunci pentru a aplana conflictul. În plus, într-o discuție recentă, sora a făcut referire la acel incident, spunându-i că „acum nu va mai scăpa”, potrivit motivării instanței.

Decizia instanței în favoarea victimei

Luând în considerare gravitatea situației și probele prezentate, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis în favoarea petentei. Sora ei trebuie să respecte, timp de un an, o serie de condiții:

  • Păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de reclamantă;
  • Păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de reședința acesteia;
  • Interdicția de a lua legătura, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax