Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O femeie din Alba aruncată în stradă de iubit a furat o pătură pentru a se încălzi. Cum au judecat cazul magistrații

Publicat

Magistrații Judecătoriei Câmpeni au dat o decizie într-un dosar de confirmare a renunțării la urmărirea penală, în cazul unei femei care de frig a furat o pătură. 

Este vorba despre un furt calificat deoarece femeia a furat o pătură pe timp de noapte, de pe o tarabă din piața Câmpeni.

În data de 25 octombrie 2022, judecătorii au luat o primă decizie cu privire la solicitarea procurorilor de a renunța la urmărirea penală.

”Potrivit motivării instanței, la data de 06/07.03.2022, suspecta a sustras de pe taraba din piata Câmpeni, o pătură de la persoana vătămată , în valoare de 40 de lei.

Audiată fiind, suspecta a precizat că, recunoaște și regretă fapta comisă, iar prejudiciul a fost în sumă modică, de doar 40 de lei.

Suspecta a motivat comiterea faptei prin aceea că, s-a cercetat cu concubinul său, care a dat-o afară din casă și fiindu-i frig a luat aceea pătură din piață cu care s-a acoperit pe timpul nopții”, se arată ân motivarea instanței.

Judecătorii au considerat că ancheta poate fi închisă în cazul femeii deoarece prejudiciul a fost mic, iar aceasta a recunoscut și regretat fapta comisă.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax