Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba, bătută cu pumnii și picioarele în fața copiilor și amenințată cu moartea, și-a iertat agresorul. Ce i-a promis

Publicat

pixabay free

A fost bătută, pusă la podea, trasă de păr și apoi bătută cu pumnii și picioarele. În timp ce era întinsă pe podea și lovită cu pumnii și picioarele, iubitul ei o amenința și îi spunea că îi va tăia capul cu un cuțit.

Ba mai mult le spunea și copiilor care vedeau cum mama lor era bătută cu bestialitate, că până de Revelion vor avea o înmormântare în familie. 

Însă coșmarul din ziua respectivă era abia la început. 

Mai sus este rezumatul unei bătăi primite de o femeie din Alba, din satul Dăroaia, Roșia Montană, care după toate cele întâmplate s-a decis să își ierte iubitul pentru ca acesta să aibă parte de o pedeapsă mai mică. 

Între timp bărbatul a fost condamnat, iar în data de 29 martie 2022 a primit o pedeapsă în primă instanță.

Faptele descrise mai sus s-au petrecut în data de 28 decembrie 2020, la ora 15.00. După ce s-a ridicat de la podea, femeia a sunat la 112 și a anunțat poliția. Polițiștii i-au întocmit bărbatului un dosar penal și au emis un ordin de protecție, prin care i se interzicea bărbatului să se mai apropie de femeie și de casă.

Seara, în jurul orei 19.00, bărbatul s-a întors la locuința femeii și i-a spus că dacă va ieși din casă, chiar și până a merge la WC-ul ce se afla în curte, o va ucide. Mai exact îi va tăia gâtul cu un cuțit.

Femeia a sunat iar la 112, polițștii au mers la fața locului și l-au găsit pe bărbat în fața casei.

Câteva zile mai târziu, în data de 5 ianuarie, bărbatul susține că a fost sunat de iubita sa care a spus că își va retrage plângerile și cererea pentru un ordin de protecție.

Procesul – femeia și-a iertat iubitul care a bătut-o cu bestialitate. Care a fost motivul

Deși a fost bătută cu bestialitate, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele, femeia l-a iertat pe bărbat și la termenul de judecată din 15 martie 2022, ”persoana vătămată a arătat că înţelege să-şi retragă plângerea formulată împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare (2 fapte)”, se arată în motivare.

Motivul pentru care femeia și-a retras acuzațiile a fost acela că bărbatul” şi-a luat angajamentul faţă de ea să nu mai provoace nici un incident cu aceasta”.

Mai exact, bărbatul care a bătut-o cu bestialitate, în fața copiilor, i-a spus că nu va mai face acest lucru.

Pedeapsa

Bărbatul nu era la prima abatere de la litera legii, acesta avea mai multe condamnari cu suspendare, pentru diverse fapte. În acest caz judecătorii au putut să ăl condamne doar pentru încălcarea în mod repetat a ordinului de protecție.

Pedeapsa din partea magistraților Judecătoriei Câmpeni a venit în data de 29 martie 2022. După un calcul al pedepeselor anterioare, bărbatul a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu executare.

De asemenea, mai trebuie să achite și 500 de lei cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax