Connect with us
Publicitate

CUGIR

O femeie din Alba bătută și arsă cu o țigară de către iubit și-a iertat agresorul. Decizia judecătorilor din Alba Iulia

Publicat

O femeie din Cugir bătută de iubit în prima zi din 2023 a renunțat la emiterea unui ordin de protecție. Mai exact și-a iertat agresorul care a ars-o cu țigara și care a provocat un scandal pe palierul blocului. 

Mai exact, în data de 5 ianuarie 2023, magistrații au admis renunțarea la emiterea unui ordin de protecție pe numele bărbatului. În primă fază acesta a avut un ordin de protecție pe cinci zile emis de polițiști, după ce femeia a anunțat oamenii legii că a fost agresată. 

În motivarea Judecătoriei Alba Iulia este descris modul în care s-a petrecut agresiunea.

”În motivarea cererii, s-a arătat că, la data de 1.01.2023, pârâtul a agresat fizic victima, lovind-o pe aceasta cu palmele şi arzând-o cu ţigara, iar în contextul scandalului provocat a spart geamul de la una dintre uşile de pe palierul blocului, iar apoi, a luat un ciob pe care l-a folosit pentru a adresa ameninţări victimei, provocându-i astfel o stare de temere”, se arată în motivarea instanței.

”La data de 05.01.2023, prin registratură, Poliţia Cugir a înaintat declaraţia reclamantei cu referire la prezentul dosar prin care aceasta arată că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie împotriva pârâtului”, se mai arată în documentul citat.

Drept urmare magistrații au admis cererea de renunțare la emiterea unui ordin de protecție pe un termen mai lung.

Cei doi avocați din oficiu au fost plătiți cu câte 543 de lei bani din fondul de stat, pentru a reprezenta părțile care s-au împăcat după scandal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax