Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba care și-a părăsit copiii și nu le-a achitat pensia alimentară, condamnată de judecători. Ce pedeapsă a primit

Publicat

O femeie din Alba care și-a părăsit copiii și nu le-a achitat pensia alimentară a fost condamnată. Acesta a primit o pedeapsă pentru abandon de familie. Decizia a fost dată de Judecătoria Câmpeni, în data de 23 mai 2024. 

Între timp, după ce și-a părăsit copiii (trei minori) femeia a intrat într-o altă relație și a mai născut un copil. Cazul a ajuns în atenția autorităților din Alba care au decis să îi facă un dosar penal și să o judece.

După ce a primit o condamnare în primă instanță, motivarea a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Femeia a trăit cu un bărbat în satul Făgetu de Sus, timp de 13 ani. Din relația lor au rezultat trei copii: unul de 13, altul de 8 și unul de 6 ani.

În 2021, bărbatul era plecat de acasă, iar femeia și-a părăsit copiii și a plecat.

Bărbatul s-a întors acasă și a deschis o acțiune în civil pentru a o obliga pe aceasta la plata unei pensii alimentare. Între timp, femeia a început o altă relație și în luna martie 2022 a mai născut un copil, cu un alt bărbat.

Nu a plătit pensia alimentară

Acesta nu a achitat nici o sumă de bani, după ce a fost obligată de către instanță la plata de pensie alimentară către cei trei copii.

Drept urmare autoritățile i-au făcut un dosar penal pentru abandon de familie. În fața anchetatorilor nu a putut preciza de ce nu a plătit sumele de bani către copii.

Decizie la Judecătoria Câmpeni

Pentru abandon de familie a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu amânare, de către magistrații Judecătoriei Câmpeni.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax