Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a fost agresată de către soț. Victimă a devenit și copilul familiei: Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

politie noaptea

O femeie din Alba Iulia a sesizat polițiștii din oraș, după ce a fost agresată de către soț. De asemenea victimă a agresiunilor a fost și fiul minor al celor doi. 

În urma intervenției polițiștilor, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru violență în familie, dar și cu un ordin de protecție pe cinci zile. 

Cazul a fost făcut public, de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis luni, 30 ianuarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 ianuarie 2023, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuat de polițiști, a rezultat că în seara zilei de 29 ianuarie 2023, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, și-ar fi agresat soția și fiul minor, fără ca, ulterior, aceștia să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Față bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de membrii familiei sale și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax