Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Alba Iulia a fost lovită cu biciul de concubinul său, pe malul râului Ampoi. A refuzat să meargă să îi cumpere ţigări

Publicat

Ţigările dăunează grav nervilor. Acesta este şi cazul unui bărbat din Crăciunelul de Jos care şi-a biciuit concubina pentru că nu a vrut să meargă să îi cumpere un pachet de ţigări. Incidentul a avut loc miercuri pe malul râului Ampoi, pe raza cartierului albaiulian Bărăbanţ, unde cei doi aveau grijă de o ciurdă de vaci.

Pentru că i se terminaseră ţigările, M.T. (53 de ani), domiciliat în satul Crăciunelu de Jos, şi-a rugat concubina să-i aducă altele. Aceasta a refuzat deoarece se simţea obosită, astfel că au început să se certe. După câteva minute, văzând că nu reuşeşte să o convingă pe femeie să plece după ţigări, bărbatul a recurs la bici, ca mijloc suprem de persuasiune.

Şi-a lovit concubina de mai multe ori peste braţe şi spate, aceasta reuşind cu greu să scape şi să fugă. Ajunsă la domiciliul din Bărăbanţ, a apelat 112 şi a relatat ce a păţit.

Un echipaj de jandarmerie l-a identificat pe agresor, a consemnat plângerea victimei şi pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax