Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a furat un cărucior de copii. A fost identificată de polițiști pe baza unor fotografii postate online

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au identificat o femeie care ar fi sustras un cărucior de copii, lăsat în fața unei clinici medicale de pe Bulevardul Revoluției. 

Proprietara căruciorului a postat pe Facebook un mesaj și câteva fotografii luate de pe camerele de supraveghere, în care reclama furtul.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că suspecta a fost identificată:

La data de 14 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 33 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă sesizată poliției în dimineața aceleiași zile.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 13 septembrie 2022, ar fi sustras un cărucior pentru copii, în valoare de 800 de lei, care era lăsat în fața unui imobil de pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia.

Căruciorul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite, iar față de femeia care l-ar fi sustras, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax