Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a intrat cu o cărămidă în mână, într-un cazino de pe Bulevardul Transilvaniei. Pentru ce a fost condamnată

Publicat

Un dosar penal pentru distrugere a fost soluționat recent de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Inculpat în dosar este o femeie, care de nervi că a pierdut la păcănele a spart cu o cărămidă ecranul unui apart de jocuri de noroc. 

Modul în care s-a petrecut fapta a fost detaliat de magistrați, în motivarea instanței din data de 19 decembrie 2022, motivare disponibilă pe rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”se reţine că în noaptea de 07/08.07.2020, inculpata s-a aflat în incinta localului de pe bulevardul Transilvaniei, unde a jucat la mai multe aparate de noroc.

În jurul orei 06:47, supărată fiind pe faptul că a pierdut o sumă de bani, inculpata a lovit cu o cărămidă ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc, ocazie cu care acesta s-a fisurat”, se arată în motivarea instanței.

De asemenea, ”din declaraţia martorei rezultă că în data de 08.07.2020, în cursul dimineții s-a deplasat la local pentru a face curățenie. Martora a precizat că la acea oră se aflau în incinta localului inculpata, care se juca la unul din aparate.

Aceasta a relatat faptul că a observat-o pe inculpată părăsind sala de jocuri de noroc, unde ulterior a revenit, iar cu o cărămidă a lovit două aparate de jocuri, pe unul reușind să îl fisureze.

De asemenea, martora a arătat că inculpata, în timpul în care lovea aparatul, adresa injurii și cuvinte jignitoare deoarece pierduse o sumă de bani”, au mai precizat magistrații în motivare.

Pentru fapta sa de distrugere femeia a fost condamnată la 2100 de lei, amendă penală și a mai fost obligată la plata a 2000 de lei daune materiale către reprezentanții cazinoului.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax