Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a furat bagajul unei persoane. Ce s-a întâmplat

Publicat

O femeie din Alba Iulia s-a ales cu un dosar penal pentru furt, după ce ar fi furat trolerul unei femei. În trolerul respectiv erau bunuri în valoare de peste 2.000 de lei. 

Polițiștii au identificat-o pe femeia care ar fi sustras trolerul și au recuperat bunurile. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iunie 2023, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au identificat o femeie de 54 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza aceleiași zile.

Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 17.00, aceasta ar fi profitat de faptul că o femeie din Adjud, județul Vrancea, și-ar fi lăsat nesupravegheat, pe trotuarul unei străzi din Alba Iulia, trolerul în care avea mai multe bunuri personale, în valoare de 2.000 de lei și l-ar fi sustras.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitei.

Față de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax