Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O femeie din Alba Iulia şi doi tineri din Jidvei şi Săsciori, cercetaţi pentru conducere fără permis

Publicat

Poliţiştii din Alba au întocmit dosare penale, joi, pe numele a doi tineri şi al unei femei din Alba Iulia, care au fost surprinşi în trafic la volanul unor maşini, fără a avea permis de conducere. Femeia de 34 de ani a fost oprită pe Bulevardul Revoluţiei din oraş.

La, ora 16.45, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit pentru control, pe Bulevardul Revoluţiei 1989, un autoturism condus de Georgeta F., de 34 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”.

La ora 16.15, la Săsciori, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de către un tânăr care s-a prezentat ca fiind proprietarul autoturismului. Conducătorul auto nu a prezentat documentele personale şi cele ale autovehiculului pentru control, declarând că nu le deţine asupra sa. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în baza de date a Poliţiei, s-a stabilit că datele de stare civilă ale conducătorului auto nu sunt cele declarate de acesta poliţiştilor, ci aparţin de fapt fratelui acestuia. Astfel, poliţiştii au stabilit că bărbatul se numeşte I.V., de 25 de ani, din comuna Săsciori, iar permisul de conducere al acestuia figurează ca fiind anulat.

La ora 14.30, agenţii Postului de Poliţie Şona l-au oprit în trafic pe G.M.A., de 24 ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea pe strada Nouă din comuna Şona un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. G.M.A. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii  de  „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax