Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba, mamă a 5 copii, rămasă văduvă, a fost ajutată de jandarmi și polițiști. Bani pentru construcția unei case

Publicat

Jandarmii din Alba au strâns bani pentru a ajuta o familie din Berghin cu cinci copii. Este vorba despre o campanie la care s-au alăturat și colegii lor din IPJ Alba. 

Familia în cauză a rămas fără tată, după ce acesta a suferit un infarct, în timp ce făcea cumpărături în piața din Alba Iulia. 

Mama și cei cinci copii locuiesc într-o singură cameră, iar mai mulți vecini au început să strângă bani pentru a le construi o locuință nouă.

Jandarmii au strâns bani pentru a asigura materialele de construcție.

”Conștienți de faptul că au rămas cu o povară financiară grea și cu nevoia urgentă de a avea o locuință demnă de trai cu demnitate, am pus mână de la mână și am venit în sprijinul lor ajutându-i să-și clădească un viitor mai bun.

Campaniei noastre s-au alăturat și colegii din cadrul IPJ Alba, care la rândul lor nu au rămas indiferenți la greutatea acestei familii.

Prin gestul nostru am dorit să aducem un strop de bucurie în sufletele copiilor, dar şi speranţa că umanitatea și bunătatea le vor fi alături pentru a trece de această perioadă dificilă”, au comunicat reprezentații Jandarmeriei Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 03.05.2024 at 18:55

    Halal Primărie, să ajute vecinii, că noi suntem în campanie şi avem multe chaltuieli pentru a ne conserva puterea. Ruşinos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax