Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba nu a scăpat de fostul iubit gelos, nici cu un ordin de protecție emis pe numele său. Ce a făcut bărbatul

Publicat

O femeie din Alba care avea un ordin de protecție față de fostul iubit, a fost nevoită să sune la 112 după ce bărbatul a încălcat măsura dispusă de magistrați. 

Este vorba despre un ordin de protecție emis pe o perioadă de 3 luni, față de un bărbat care a fost violent cu fosta iubită. 

Deși magistrații i-au interzis să o mai contacteze pe femeie sau să fie la o distanță mai mică de 200 de metri față de ea, acesta nu a respectat măsura și a încălcat legea. 

Femeia a obținut ordinul de protecție în data de 21 iunie 2023, la Judecătoria Blaj. Motivarea a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Sâmbătă, 1 iunie, polițiștii au fost atenționați de femeie că bărbatul a contactat-o și automat a încălcat ordinul.

”În motivare, se arată că, la data de 15.06.2023, în jurul orei 16:47, victima  se afla la locul de muncă şi a fost contactată de mai multe ori, telefonic, de către fostul concubin, solicitându-i să se întâlnească pentru a discuta despre o eventuală împăcare între cei doi.

La scurt timp de la convorbirea telefonică, victima s-a întâlnit cu agresorul, pe strada Bradului din Blaj, în apropierea spitalului, iar în urma unor discuţii contradictorii şi pe fondul geloziei, intimatul a lovit-o pe aceasta cu palma în zona capului, a tras-o cu ambele mâini de păr şi i-a adresat mai multe injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, provocându-i acesteia o stare reală de temere.

După acţiunile violente exercitate asupra victimei, agresorul i-a smuls de la gât un lănţişor pe care îl purta şi care a căzut pe jos, iar de pe mâna victimei, i-a smuls ceasul de la mână şi trei brăţări de argint, bunurile fiind ulterior luate de agresor, fără drept.

De asemenea, agresorul a ameninţat-o pe victimă că va merge la mama acesteia, martora, pentru a-i cere socoteală cu privire la faptul că aceasta ar interveni în relaţia dintre intimaţi, fapt ce s-a şi petrecut, la intervenţia organelor de poliţie, intimatul aflându-se în imobilul martorei”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul nu a respectat ordinul de protecție și a contactat-o pe femeie, fapt ce a făcut ca acesta să fie cercetat mai nou și pentru nerespectarea unei decizii judecătorești.

Fapta a fost comunicată de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis duminică, 2 iulie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 iulie 2023, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Blaj au fost sesizați cu privire la încălcarea unui ordin de protecție permanent.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un bărbat de 35 de ani, din Blaj, s-ar fi apropiat de fosta concubină, în vârstă de 47 de ani, din Blaj, la o distanță mai mică de 200 metri față de aceasta și a intrat în contact cu ea, cu toate că acest lucru îi era interzis printr-un ordin de protecție permanent.

Femeia de 47 de ani a obținut, printr-o sentință, emisă de Judecătoria Blaj, la data de 21 iunie 2023, un ordin de protecție permanent împotriva fostului concubin, prin care acestuia îi este interzis să se apropie la o distanță mai mica de 200 metri față de victimă și să intre în contact cu aceasta.

Față e bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate