Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a dat foc la vegetație uscată. A distrus aproape 47 de hectare

Publicat

O femeie din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un incendiu în care au fost distruse aproape 47 de hectare de vegetație, fond forestier și pășune. Acum femeia va fi cercetată pentru distrugere din culpă. 

Potrivit IPJ Alba, în timp ce curăța un teren de resturi vegetale, în localitatea Colțești, din neglijență, ar fi provocat un incendiu, care, scăpat de sub control, a cuprins vegetația uscată de la marginea unei păduri și de pe o pășune, afectând o suprafață de 47 de hectare.

La data de 29 martie 2022, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au identificat o femeie, de 40 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere din culpă.

La data de 25 martie 2022, în jurul orelor 10.30, în timp ce curăța un teren de resturi vegetale, în extravilanul localității Colțești, din neglijență, ar fi provocat un incendiu, iar focul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 32 de hectare de vegetație, la marginea unei păduri, afectând un fond forestier aflat în administrarea unui ocol silvic precum și aproximativ 15 hectare de pășune, aflată în administrarea unei societăți comerciale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate