Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba s-a îmbătat și și-a bătut iubitul, după o discuție mai aprinsă. Cum s-a terminat totul

Publicat

O femeie din Alba s-a îmbătat și și-a bătut concubinul, după o discuție mai aprinsă. Cazul s-a petrecut la Câmpeni, în seara de 30 ianuarie, iar bărbatul a raportat la poliție agresiunea, o zi mai târziu în 31 ianuarie. 

Faptele au fost făcute publice de reprezentații poliției din Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia, în vârstă de 50 de ani, și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax