Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba și-a iertat soțul care a aruncat un topor înspre ea. Victima a povestit în instanță cum a fost rănită

Publicat

O femeie din Alba și-a iertat soțul care a aruncat înspre ea cu un topor și i-a provocat o rană. Fapta s-a întâmplat în data de 8 iunie 2023. Câteva zile mai târziu a fost judecat un ordin de protecție care trebuia să fie emis pe numele bărbatului, dar femeia a spus că renunță la acuzații. 

Ședința de judecată a avut loc în data de 12 iunie.

Motivarea instanței în care femeia și-a iertat soțul a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul instanțelor de judecată.

Potrivit documentului citat, la data de 08.06.2023, în timp ce victima se afla la domiciliul ei și al soțului ei , pe fondul consumului excesiv de alcool și al unor discuții în contradictoriu, a adresat injurii și amenințări victimei, iar la un moment dat a aruncat cu o toporișcă spre picioarele acesteia, condiții în care i-a produs o leziune fizică deschisă-pagă tăiată în zona călcâiului piciorului drept-fapt ce a impus transportarea victimei la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În fapt, la termenul de judecată din data de 12.06.2023, petenta a învederat instanţei că dorește să renunţe la cererea de chemare în judecată având ca obiect emiterea unui ordin de protecţie împotriva intimatului”, se arată în motivarea instanței.

Ce a spus femeia în fața judecătorilor

Audiată în cauză ffemeia a spus cum s-au petrecut lucrurile.

Potrivit acesteia, ”în data de 08.06.2023, m-am certat cu soţul meu, acesta stătea pe un scăunel la aproximativ 10 metri de mine şi dintr-o dată, a luat un topor care se afla întâmplător pe un grătar lângă el şi l-a aruncat în mine.

Apoi el a plecat în casă iar eu m-am bandajat strâns la locul loviturii şi am chemat salvarea.

Menţionez că, în trecut între noi au mai existat certuri, însă soţul meu nu m-a mai agresat fizic înainte de acest incident. A mai fost emis un alt ordin de protecţie împotriva soţului meu pentru faptul că a făcut scandal, m-a înjurat atunci când era sub influenţa băuturilor alcoolice. Consumase alcool şi în data de 08.06.2023”, se arată în documentul citat.

Pentru că femeia a renunțat la acuzații, magistrații nu au mai emis un ordin de protecție pe numele bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax