Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba și fiica ei amenințate cu moartea și incendierea de concubinul femeii. Ce măsuri au luat autoritățile

Publicat

 O femeie din Șping și fiica ei au cerut un ordin de protecție împotriva concubinului femeii care după ce bea devine violent și le amenința. 

Femeiea a sunat la poliție și a reclamant cee a ce se întâmplă după ce la sfârșit de 2022 bărbatul le-a amenințat că le omoară și le incendiază.

În data de 9 ianuarie 2023 magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea femeii și au emis un ordin de protecție pe numele bărbatului, pe o perioadă de șase luni.

”Din declarația victimei rezultă că pe fondul consumului de alcool, în data de 30.12.2022 pârâtul le-a adresat amenințări cu moartea și incendiere, astfel că reclamanta și fiica sa au fost nevoite să se retragă în altă cameră din cauza temerii insuflate de comportamentul pârâtului.

Agresorul a continuat să le amenințe chiar dacă s-au retras în altă cameră, timp în care a bătut repetat în fereastra camerei unde acestea s-au ascuns. De asemenea, pârâtul o amenință și pe fiica reclamantei, persoană cu handicap, și profitând de starea acesteia de vulnerabilitate o obligă să consume băuturi alcoolice.

Reclamanta mai arată comportamentul pârâtului nu a fost singular și că acesta a continuat zilnic cu scandalul și amenințările, ceea ce îi provoacă o stare de frică. Și anterior, partenerul ei a fost violent fizic și verbal cu ea, comportamentul acestuia având caracter repetitiv, împotriva acestuia fiind emis anterior un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

Această stare de fapt este confirmată declarația martorei care mai arată că reclamanta și fiica sa sunt speriate de comportamentul pârâtului. Totodată aceasta a relatat faptul că a avut personal o discuție cu pârâtul referitoare la comportamentul acestuia iar agresorul a formulat și cu aceea ocazie amenințări cu moartea și incendierea la adresa victimelor”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, pe numele bărbatului agresor, judecătorii au emis un ordin de protecție pe o perioada de 6 luni. Bărbatul nu mai are voie să se apropie de casă sau de femeie și fata ei.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax