Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba și fiul ei s-au trezit cu poliția la poartă. Motivul: Au furat dintr-o casă mii de euro și bijuterii din aur

m

Publicat

O femeie din Alba și fiul ei s-au trezit cu poliția la poartă. Motivul pentru care cei doi au fost percheziționați și mai apoi reținuți este unul simplu. Au furat dintr-o casă mii de euro și bijuterii din aur. 

Furtul l-au comis la începutul lunii iunie, iar percheziția a avut loc marți, 18 iunie. Modul de operare al celor doi a fost comunicat de reprezentații poliției din Alba, în buletinul de presă din 19 iunie 2024.

Mamă și fiu reținuți

Femeia de 52 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, din comuna Șibot,  au fost reținuți pentur 24 de ore fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cum au acționat

Din cercetări a rezultat că, în dimineața zilei de 4 iunie 2024, cei doi ar fi profitat de faptul că ușa unei locuințe din comuna Șibot ar fi fost lăsată neasigurată, ar fi pătruns în interiorul acesteia și ar fi sustras suma de 3.550 de euro și mai multe bijuterii din aur.

Ulterior, ar fi amanetat bijuteriile, la o casă de amanet din Cugir, loc din care au fost recuperate de către polițiști.

Pentru documentarea activității infracționale a celor doi, polițiștii Secției 2 Poliței Rurală Vințu de Jos au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

În dimineața zilei de 18 iunie, locuința celor două persoane bănuite de furt a fost percheziționată.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului, au transmis oamenii legii într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax