Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba și un bebeluș, întorși din Franța, testați pozivit pentru coronavirus. Au fost transferați la Sibiu

Publicat

O femeie de 20 de ani, din Alba și copilul acesteia, mai mic de o lună au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Femeia s-a întors cu copilul din Franța, iar de venirea în țară a stat într-un centru de carantină. 

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, ”în data de 05 aprilie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a prezentat o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu copilul ei născut în urmă cu 17 zile. Pacienta prezenta tuse, iar bebelușul era ușor febril, fiind izolați în cadrul secției de Pediatrie și, ulterior, în cadrul secției de boli infecțioase, unde au primit îngrijiri medicale.

Acestora li s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au ieșit pozitive în cursul zilei de 06.04.2020. Având în vedere vârsta fragedă a pacientului, s-a luat decizia transferării, în dimineața zilei de 7 aprilie, la secția de boli infecțioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Facem precizarea că pacienta a venit cu copilul ei din Franța, iar la SJU Alba Iulia au fost aduși dintr-un centru de carantină” au transmis reprezentanții spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax